Gatton Murders - Finding The Bodies Times

Gatton Murders

!!! Finally After Years Of Research, Albeit Still Only A Theory.

I Am 99% Certain Who DUNNIT !!!

AT LAST YOU CAN FIND OUT BELOW

The Gatton Tragedy Exposed At Last. An Examination Of The Secrets And Lies.

Click Here To Buy Your Copy

Home  The Players  Solve The Crime  Photos and Pics  Buy The Books  In Depth Info/Motives/Theories/Proof/Evidence

Listen To Radio 4BC Interview

Privacy Statement

Anyone with any information, assistance or ideas.

Please Contact: info@gattonmurders.com

Or Phone FreeCall Steve: 1800 068 303

FINDING THE BODIES TIMES

1. From Murphy’s to creamery (About 2 Miles) 15 minutes = 08:15

2. Stops say 3 minutes = 08:18

3. From creamery (About 2 Miles) at least 15 minutes to rails = 08:33

4. Checks tracks on road say 3 minutes = 08:36

5. Downs rails say 2 minutes = 08:38

6. Through gate and replaces rails say 2 minutes = 08:40

7. Walks horse for ˝ a mile looking for a house about 15 minutes = 08:55

8.  And then back about 10 minutes = 09:05

9.  Goes back through rails and checks tracks of cart again say 3 minutes = 09:08

10.  He dismounts and walks to scene 1050 yards 5/8 of a mile say 20 minutes = 09:28

11.  Says he only spends 5 minutes at the scene = 09:33

12.  Scene to slip rails at a canter  = 5 minutes = 09:38

13.  Canters to Gatton = 15 minutes = 09:53

14.  Stops at hotel for directions and tells story there= 10:00. The people at the hotel later report that he arrived about 9:15.

15.  Rides to police = 3 minutes = 10:03

16.  Finds Arrell and tells story = 5 minutes = 10:08

17.  Arrell saddles a horse = 5 minutes = 10:13

18.  They canter to the rails = 15 minutes = 10:28

19.   Arrive at scene about say 10 minutes = 10:38

20.   Stays 5 minutes = 10:43

21.   All the family report he arrived home and informed them of the tragedy a little after 10:00 yet he reports he got back about 11:00. If he got back home at 11:00 the following times need to be adjusted forward by 1 hour.

22.  Say he left the scene at 10:43 it would be at least 30 minutes to home = 11:13

23.  Relates his story to family at least 10 minutes = 11:23

24.  Catch and harness horses at least 20 minutes = 11:43

25.  Back to scene 30 minutes = 12:12

26.  Sees bodies removed at 01:30

HORSE AND MAN SPEEDS

Walk, which averages 6.4 kilometres per hour (4.0 mph).

The two-beat trot or jog, which averages 13 to 19 kilometres per hour (8.1 to 12 mph).

The canter or lope (a three-beat gait that is 19 to 24 kilometres per hour (12 to 15 mph).

The gallop averages 40 to 48 kilometres per hour (25 to 30 mph). 88 kilometres per hour (55 mph).

Average walking speed of a man is about 3 miles per hour.

The victims were travelling at about 6 miles an hour.

Got to rails at 9:30PM

Got to scene about 10:00PM

Murphy’s to slip rails 4 miles

Murphy’s to Gatton 6.6 miles

Online